Expect Invent "Our object is not to know the answers before we do the work. It's to know them after we do it." - Bruce Mau 
Home Services Portfolio Resources Contact
The power of the Web
webdesign
 
Servicii

Va oferim o varietate mare de servicii in domeniul webdesign-ului, de la website-uri simple cu 5-10 pagini pana la cele complexe cu sute de pagini generate dinamic din baze de date.

Designul grafic al website-ului se face in functie de obiectivele dumneavoastra si in functie de vizitatorii cheie vizati.

Grafica website-ului include animatii, design de bannere, scanare, prelucrarea si optimizarea imaginilor.

Cu ajutorul paginilor dinamice, bazate pe tehnologie PHP/MySql, se pot creea formulare de contact online, catalog de produse (cu interfata de administrare), posibilitatea ca vizitatorii sa se inscrie pe site si sa fie recunoscuti cand introduc parola, cautare in interiorul website-ului, newslettere, forumuri si chiar si interfata completa de administrare in care proprietarul sitului poate efectua modificari directe asupra paginilor fara a apela la o persoana specializata in domeniu.

Grafica, structura si continutul website-ului sunt elemente foarte importante ale imaginii dumneavoastra pe internet.
Faptul ca aveti un website pe internet nu este suficient, acesta trebuie optimizat si promovat astfel incat sa lucreze, aducandu-va vizitatori care sunt interesati de produsele sau serviciile dumneavoastra.

Optimizarea web este un procedeu complex care trebuie sa inceapa odata cu construirea efectiva a website-ului.

Aceasta implica optimizarea textelor pentru a fi indexate usor si complet de motoarele de cautare, validarea linkurilor interne pentru o navigare usoara, alegerea unor cuvinte cheie reprezentative pentru domeniul dumneavoastra, introducerea website-ului in portalurile de specialitate si alte tehnici specifice.

Prezenta pe internet sa face prin existenta website-ului, promovarea acestuia inseamna vizibilitatea dumneavoastra in mediul electronic.

 
All rights reserved. Designed and maintained with yacms
Singleeinrichtung
 
Director web  
.